Tgrt Haber

Denizde can pazarı! 7 kişilik aile ölümün kıyısından böyle kurtarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2022 21:53 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 22:12

Sakarya’da etkili olan fırtınaya rağmen denize giren aynı aileden 7 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde girdikten sonra akıntıya kapıldıktan sonra bağırışlarını duyan cankurtaran ekipleri, aileyi ölümün kıyısından kurtardı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Sakarya’nın Karasu​ ilçesinde şiddetli rüzgar​ ve metrelerce yüklesen dalgalara rağmen denize giren 7 kişilik yabancı uyruklu aile, bir anda akıntıya kapıldı. Boyu 2 metreyi bulan dalgaya rağmen denize giren aile, akıntının etkisiyle kıyıdan uzaklaşmaya başladı.

BAĞIRIŞLARI SAHİLDE YANKILANDI

Boğulma tehlikesi geçiren ailenin bağrışmalarını duyan 4 kişilik cankurtaran ekibi, ve bir jetski, ailenin olduğu yere gitti. Saniyeler içinde boğulma vakasına müdahale eden ekipler, aileyi sudan çıkarttı.

Denizde can pazarı! 7 kişilik aile ölümün kıyısından böyle kurtarıldı

DENİZE GİRİŞLER BUGÜN YASAKLANDI

Öte yandan öğle saatlerinden Karasu Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, saat 13.30 itibariyle denize girişler bir gün süreyle kısıtlandığı duyuruldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...