Tgrt Haber

7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel içerikli görüntü izletti! Savunması 'pes' dedirtti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ekim 2024 03:56 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 04:33

Adana'da, Seyhan Devlet Hastanesi'nde 7 yaşındaki bir çocuğa cinsel içerikli görüntü izleten zanlı, adli kontrolle serbest bırakıldı. Şüpheli ifadesinde, “Daha önceden izlediğim görüntüydü, telefonu cebime koyarken açıldı” diyerek kendisini savundu.

Adana​'da korkunç bir olay meydana geldi. 9 Ekim Çarşamba günü Seyhan Devlet Hastanesi'nde Sefa E. (29), hastanede doktor sırası beklediği sırada 7 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel içerikli görüntü izletti. Durumu fark eden vatandaşlar, Sefa E.'ye tepki göstererek darp etti.

'PES' DEDİRTEN SAVUNMA

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı hastane polisi, şahsı kelepçe takarak gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen şüphelinin ifadesinde, ”Daha önceden izlediğim görüntüydü, telefonu cebime koyarken açıldı. Çocuğa bir şey izletmedim” dediği öne sürüldü.

SERBEST BIRAKILDI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif15 Ekim 2024 04:38

Bu kadar küçük bir çocuğa böyle şeyler göstermek insanlık dışı ya ne diye çocukların zararına böyle şeylere göz yumuyorlar

Sonraki Haber Yükleniyor...