Tgrt Haber

7 yaşındaki Yüsra'nın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Yürüyerek gittiği hastanede hayatını kaybetmişti

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Eylül 2024 11:02 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 12:14
7 yaşındaki Yüsra'nın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Yürüyerek gittiği hastanede hayatını kaybetmişti

Bursa'da bahar nezlesi şikayetiyle gittiği hastane hayatını kaybeden 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ailesi yanlış serum sebebiyle hayatını kaybettiğini iddia ettikleri kızları için şikayette bulunmuştu. Adli Tıp'tan otopsi raporu geldi. Rapora göre tedavi sırasında kullanılan ilaçların tedavi düzeyinde olduğu ifade edildi. İşte olayın detayları...

Bursa'da meydana gelen acı olayda 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu bahar nezlesi olduğu için babası ve annesi tarafından Bursa Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan 7 yaşındaki Yüsra'ya Türkoğlu ailesinin iddiasına göre yanlış serum takıldı. Minik Yüsra, serum takıldıktan yarım saat sonra fenalaşmaya başladı. Daha sonra gelen başka bir doktor, aileye bir şeylerin ters gittiğini söyledi.

7 yaşındaki Yüsra'nın kahreden ölümü! Yürüyerek gittiği hastaneden cenazesi çıktı - 1. Resim


AİLEDEN İHMAL İDDİALARI

Türkoğlu ailesinin iddiasına göre 7 yaşındaki Yüsra, 10 saat boyunca aynı sedyede bekletildi. Gözleri şişen, karnı ağrıyıp, tansiyonu düşen Yüsra'yı sabah mesainin başlamasıyla gelip kontrol eden kardiyoloji doktoru durumunun kritik olduğunu söyledi. Daha sonra yoğun bakıma kaldırılan Yüsra'nın sürekli kalbinin durduğu bu nedenle entübe edildiği doktor tarafından aileye bildirildi. Minik Yüsra sonrasında da hayatını kaybetti.

Nezle şikayetiyle gittiği hastanede canından olmuştu! 7 yaşındaki Yüsra'nın otopsi raporu çıktı - 1. Resim


OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

Ailenin ihmal iddialarının ardından 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu'nun, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan otopsisinin raporu çıktı. Çıkan raporda, tedavi sırasında kullanılan ilaçların tedavi düzeyinde olduğu, toksik düzeyde olmadığı, aranan toksik maddelerin bulunmadığı, Yüsra'nın ölümünün kalp kası enfeksiyonu ve gelişen komplikasyonları sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan10 Eylül 2024 12:05

Ne yazık ki böyle olaylar oluyor ya, umarım ailecek bu acıyı atlatırlar

Sonraki Haber Yükleniyor...