Tgrt Haber

79 yaşındaki ev sahibi genç kiracısını öldürdü! İzmir'de kan donduran cinayet

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2023 10:37 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 11:03
79 yaşındaki ev sahibi genç kiracısını öldürdü! İzmir'de kan donduran cinayet

İzmir'in Torbalı ilçesinde ev sahibi tarafından tabancayla vurulan kiracı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kayıplara karışan yaşlı ev sahibi kayıplara karıştı.

İzmir​'in Torbalı​ ilçesinde ev sahibi​ tarafından tabancayla vurulan kiracı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı ev sahibi ise kayıplara karıştı. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre olay, Ayrancılar Mahallesi'nde meydana geldi. Ev sahibi H. İ.U. (79) ile kiracısı Ahmet Alkan (38) arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine yaşlı adam, belinde taşıdığı tabanca​ ile kiracısını vurdu.

KAYIPLARA KARIŞTI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı  Alkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olayın ardından kaçarak kayıplara karışan ev sahibi H.İ.U.'yu yakalamak için operasyon başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...