Tgrt Haber

8 aylık Hayreddin bebek sütten boğuluyordu: Bir saatlik kalp masajıyla hayata döndürüldü

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ekim 2022 19:46 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 22:23
8 aylık Hayreddin bebek sütten boğuluyordu: Bir saatlik kalp masajıyla hayata döndürüldü

Bursa'da annesinin emzirip beşiğine yatırdığı 8 aylık bebeğin genzine kaçan süt nedeniyle kalbi durdu. Hayreddin bebek kaldırıldığı hastanede 1 saat süren kalp masajının ardından hayata döndü.

Bursa​'da dün öğle saatlerinde yaşanan olayda, Suriye​ uyruklu Vaad ve Hattab Elhumeydi çiftinin 8 aylık oğulları Hayreddin, emzirildikten sonra annesi tarafından beşiğine yatırıldı.

BURNUNDAN KAN GELDİ

1 saat sonra bebeğini kontrol etmeye gelen anne, bebeğinin burnunda kan geldiğini ve hareketsiz yattığını fark ederek yardım istedi.

Özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilen bebeğin genzine anne sütünün kaçtığı ve kalbinin durduğu tespit edildi. Acil serviste görevli doktorlar, bebeği hayata döndürmek için zamanla yarıştılar.

1 SAATLİK KALP MASAJI İLE HAYATA TUTUNDU

1 saat süren kalp masajı ve yapılan tüm müdahaleler sonucunda bebeğin, kalbi çalışmaya başladı. Hayata dönen bebek, solunum cihazına bağlanarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...