Tgrt Haber

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Şubatta 86 terörist öldürüldü

04 Mart 2022 10:05 - Güncelleme : 04 Mart 2022 11:17
Fotoğraf AA

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, şubat ayındaki operasyonlarda 78'i sağ, 8'i teslim olmak üzere 86 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Fotoğraf AA

Kahraman Mehmetçik yurt içinde ve dışında teröristlere karşı verdiği mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Üst üste operasyonlarla teröristlere nefes alacak vakit verilmiyor. Bir yandan kara harekatı bir yandan da hava harekatlarıyla teröristler inlerinde vuruluyor.

7 BİN 266 OPERASYON!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, 2022 Şubat ayında PKK terör örgütüne yönelik sonbahar-kış ve eren kış operasyonları kapsamında kırsal alanda 10’u büyük, 32’si orta çaplı olmak üzere toplam 7 bin 166 kırsal operasyon düzenlendiğini duyurdu.

ŞUBAT AYININ BİLANÇOSU

Çataklı, tüm terör örgütlerinin şehirlerde faaliyet yürüten hücre yapılanması ve iş birlikçilerine yönelik de bin 280 operasyon yapıldığını belirtti. Bakan Yardımıcısı Çataklı, "Bu operasyonlarda 78’i sağ, 8’i teslim olmak üzere toplam 86 terörist  şubat ayı içerisinde etkisiz hale getirildi." dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...