Tgrt Haber

Kahramanmaraş'ta enkaz altında kurtulan 9 aylık hamile kadının bebeği hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Şubat 2023 15:54 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 16:47
Kahramanmaraş'ta enkaz altında kurtulan 9 aylık hamile kadının bebeği hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kahramanmaraş’ta enkaz altında 70 saat sonra sağ olarak kurtarılan 9 aylık hamile kadının bebeği hayatını kaybetti. 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ 10 ilde ağır hasara yol açtı. Enkaz​ altında kalan vatandaşların kurtarılması için ekiplerin arama kurtarma​ çalışmaları sürüyor. Zaman ile amansız mücadele sürerken enkaz başından gelecek olan iyi haberi milyonlarca vatandaş yakından takip ediyor.

HAMİLE ANNE ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta Minyas apartmanındaki çöken binada enkaz altında kalan yabancı uyruklu Hene Hammeco isimli 35 yaşındaki 9 aylık hamile kadın enkaz altında kaldı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu hamile kadın enkaz altından 70 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

BEBEK KURTARILAMADI…

Enkazdan çıkarılan kadın ambulansla Kahramanmaraş​ Kadın Doğum Hastanesinde kaldırılarak tedavi altına alındı. Hammeco’nun durumunun iyi olduğu, ancak bebeğinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...