Tgrt Haber

9 kişinin katili Emniyet'ten çıkarken böyle ağladı

31 Mart 2016 15:15
9 kişinin katili Emniyet'ten çıkarken böyle ağladı

Gaziantep’te 55 gün sonra yakalanan 9 kişinin katil zanlısı Yusuf Taş, Emniyet'ten çıkmadan önce sinir krizleri geçirdi, ardından Emniyet'ten çıkarılırken ağladı.

Gaziantep’te 55 gün sonra yakalanan 9 kişinin katil zanlısı Yusuf Taş, emniyetten çıkmadan önce sinir krizleri geçirdi, ardından Emniyetten çıkarken hüngür hüngür ağladı. Gaziantep’te 9 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan ve 55 gün sonra yakalanan zanlı, Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye götürülmek üzere emniyetten çıkarıldı. Cebinden yaklaşık 6 bin TL çıkan zanlı Yusuf Taş, üzerine çelik yelek giydirilerek çıkarılırken sinir krizleri geçirdi. Zanlı, polis aracına kadar hüngür hüngür ağladı.
Taş, geniş güvenlik tedbirleri arasında adliyeye götürüldü.
ÖNCE YUNANİSTAN SONRA İTALYA’YA GİDECEKTİ
Polisin araştırmasında cinayet şüphelisi Yusuf Taş’ın kullandığı telefondaki sosyal medya hesapları mercek altına alındı. Yapılan incelemede, Yusuf Taş’ın internetten İtalya’da bir kızla görüştüğü ve bu ülkeye gitmek için anlaştığı belirlendi. Polisin derinleştirdiği araştırmada Yusuf Taş’ın İzmir’e gittikten sonra Suriyeli sığınmacılar gibi Ege Denizi’nden Yunanistan’a geçmeyi, ardından İtalya’ya gitmeyi planladığı belirlendi. 
 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Memleketım31 Mart 2016 15:26

Asın vatanhayınlarınırını fetoyu Cumhurbaşkanımız ve vatanımız rabbıme emanet

Sonraki Haber Yükleniyor...