Tgrt Haber

9 kişinin yaralandığı minibüsün içindeki savrulma anı kamerada

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ocak 2024 15:00 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 15:00

Adana'da minibüs ve bir otomobilin çarpışma anı minibüs kamerasına yansıdı. Minibüs içerisindeki insanların panik anı anbean görüntülendi.

 Adana'da minibüs​ ile otomobilin çarpışması sonucu 9 kişinin yaralandığı trafik kazası​, araç kamerasınca kaydedildi. Erhan G. yönetimindeki 01 M 0538 plakalı şehir içi yolcu taşımada kullanılan minibüsün, merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Caddesi'nde Temel A. idaresindeki 01 FZ 107 plakalı otomobille çarpışma anı araç kamerasıyla görüntülendi.

Minibüsün iç ve dış kamerasınca kaydedilen görüntülerde, Erhan G. yönetimindeki aracın, kırmızı ışıkta geçen Temel A. idaresindeki otomobille çarpıştığı görülüyor.
Görüntülerde, kaza sırasında emniyet kemeri takılı olmayan minibüs şoförü ile yolcuların savrulması yer alıyor.

2 KİŞİ ARACA SIKIŞTI

Erhan G. idaresindeki minibüsün ile Temel A. yönetimindeki otomobil​, dün merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Caddesi'nde çarpışmıştı.
Sıkıştıkları araçtan itfaiye ekiplerince çıkarılan Temel A. ve Seray A. ile minibüsteki 7 yolcu yaralanmıştı.
Yaralılar hastaneye kaldırılırken, minibüs sürücüsü Erhan G. polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

9 kişinin yaralandığı minibüsün içindeki savrulma anı kamerada

Bu feci kazanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında minibüs ile otomobilin çarpışması sonrası yolcuların sağa sola savrulduğu, bir yolcunun ise sürücünün kucağına düştüğü görüldü. Kaza anı ve sonrası yolcuların büyük bir panik yaşadığı görüldü. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Seray Arkan ekipler tarafından çıkarılırken, 9 yaralı da ambulanslarla hastaneye götürüldü. Yaralılardan Seray Arkan'ın durumunun ağır olduğu öğrenilmişti. Minibüs şoförü ise tedavisinin ardından gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...