Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 9 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Temmuz 2022 14:24 - Güncelleme : 15 Temmuz 2022 17:03
Son dakika! PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 9 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütleri ile mücadelesi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı​, operasyonların sürdüğü Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı​ bölgesinde 9 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. MSB tarafından yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği belirtildi.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik, demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1547902598585323520

DÜN 13 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Öte yandan dün ise Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 6 PKK/YPG​'li teröristin başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ise 1'i gri kategoride 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği bildirildi. Ayrıca Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde 5 teröristin daha öldürülmesiyle, bugün etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 13'e yükseldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...