Tgrt Haber

Kilis’te 9 yaşındaki kayıp kız çocuktan acı haber geldi: Boynuna briket bağlı halde kuyuda ölü bulundu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Nisan 2023 06:49 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 06:54

Kilis’te kayıp olan 9 yaşındaki Gina Mercimek’ten acı haber geldi. Evlerinin yan sokağındaki iki katlı evde bulunan su kuyusunda minik kız çocuğunun boynuna iple briket bağlanmış şekilde cansız bedeni bulundu.

Kilis’te iki gün önce okuldan çıktıktan sonra 9 yaşındaki Gina Mercimek’ten bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine aile durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerinde inceleme başlatan ekipler gelen ihbarları tek tek değerlendirdi. Çalışmalar neticesinde küçük kızın evin yan sokağında iki katlı binanın bahçesindeki su kuyusunda arama çalışması başlatıldı.

KUYUDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Polis ekipleri ve Kilis​ İtfaiyesi'nin yaptığı çalışmaların ardından kayıp kız​ iple boynuna briket bağlanarak kuyuya atılmış halde ölü bulundu. Talihsiz kızın cansız bedeni, uzun uğraşlar sonucu bulunduğu kuyudan çıkarılarak Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşanan vahşetin ardından olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...