Tgrt Haber

Trabzon’da 90 yaşlarında 3 kardeşleri ölüm bile ayıramadı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Eylül 2022 10:22 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 10:28
Trabzon’da 90 yaşlarında 3 kardeşleri ölüm bile ayıramadı!

Trabzon’da 90,92 ve 93 yaşındaki 3 kardeş 23 gün içerisinde arka arkaya vefat etti. Çeşitli sağlık sorunlarının bulunduğu öğrenilen kardeşler yan yana olacak şekilde mezarlığa defnedildi. 

Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan ve hayatlarının büyük bir bölümünü birlikte geçiren 93 yaşındaki Halim, 92 yaşındaki Ömer ve 90 yaşındaki Kemal Saruhan babalarının erken yaşta vefatı sonrası gurbete gitti. Önce Türkiye’nin farklı illerinde kalaycılık yapan kardeşler​ 1964 yılında gittikleri Almanya’dan 20 yıl sonra döndü.

23 GÜN ARALIKLI OLARAK VEFAT ETTİ

Alzheimer​ ve yaşlılığa bağlı çeşitli sağlık sorunları ile Of Devlet Hasatanesi'nde tedavi gören 3 kardeş 23 gün içinde aralıklı olarak geçtiğimiz günlerde vefat etti. Evleri yan yana olan kardeşlerin mezarları da yan yana olacak şekilde defnedildi.

75 YILLIK HAYAT ARKADAŞI: KARDEŞLER BİRBİRİNE BAĞLIYDI

Kemal Saruhan'ın eşi 90 yaşındaki Emine Saruhan ise "Ne yapalım ölümlü dünya hepimiz öleceğiz. Kemal Saruhan'la 75 yıl ömür geçirdim. Hakkımı annesinin sütü gibi helal olsun. Üçünün aynı anda ölmesi bizi çok üzdü. Kardeşler birbirine çok bağlıydı. Birbirlerini çok severdiler. Unutulmaz bir acı" diye konuştu.

Trabzon’da 90 yaşlarında 3 kardeşleri ölüm bile ayıramadı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...