Tgrt Haber

Abisi ve yengesine dehşeti yaşattı: Sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2023 17:43 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 17:44

İstanbul'da bir kişi tartıştığı ağabeyi ve yengesine dehşeti yaşattı. Sokak ortasında tetiğe art arda basan adam, daha sonra olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İstanbul Küçükçekmece​'de öğle saatlerinde meydana gelen olayda, geçtiğimiz günlerde ağabeyi ile tartışan A.K., bugün yeniden ağabeyinin evine gitti. Kapıda karşılaşan iki kardeş arasından yine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDILAR

Ardında A.K., yanında getirdiği silahı belinden çıkararak ağabeyi Güven K., ile yengesi Melisa K.’ye kurşun yağdırdı. A.K, Güven K’nin bacağına 2, Melisa K.’nın bacağına ise 4 el ateş etti. Yaralanan karı koca kanlar içinde yere yığıldı. Zanlı daha sonra geldiği araçla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokağı şeritle kapatırken, sağlık ekipleri de ilk müdahalenin ardından yaralıları Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavisi devam eden karı ve kocanın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından zanlıyı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Abisi ve yengesine dehşeti yaşattı: Sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...