Tgrt Haber

Acı bekleyişte mutlu son: Baba ile bebeği sağ kurtarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Şubat 2023 14:16 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 14:32

Kahramanmaraş'ta meydana gelen felaketin ardından başlayan arama kurtarma çalışmalarında 128'inci saate umut dolu bir haber daha geldi. Enkaz altında kalan bir baba ile bebeği sağ kurtarılırken, anneye de ulaşmak için ekiplerin çalışması sürüyor.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ felaketinde saatler geçtikçe acı bilanço ağırlaşıyor. Türkiye​'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep​, Adıyaman​, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin üstünden günler geçmesine rağmen umutlar halen tükenmiş değil... 

SES DUYDULAR EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Türkiye'ye yasa boğan depremde 6'ncı güne girilmesine rağmen umutları arttıran haberler gelmeye devam ediyor. Depremin merkezi Kahramanmaraş'ın bir çok noktasında çalışma yapan ekipler, Dulkadiroğlu ilçesi Hayrullah Mahallesi'nde bulunan Sabur Apartmanı'ndan ses aldı.

ANNEYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ekiplerin yoğun çalışması sonucu 7 katlı binanın birince katındaki dairede yaşayan baba Birol Karatosun ile 1 yaşındaki oğlu Asaf'a ulaşıldı. Baba ve bebeği sağ olarak enkazdan çıkarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Öte yandan ekiplerin anne Emine Karatosun'a da ulaşmak için çalışmasını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...