Tgrt Haber

Acı haber şehidin baba acağına ulaştı

17 Eylül 2016 22:36
Acı haber şehidin baba acağına ulaştı

Hakkari'de merkeze bağlı Ağaçdibi köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenleyen güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe'nin (24), Çankırı'daki babaevinde hüzün var.

Şehit Efe'nin Çankırı merkez Alaçat köyünde yaşayan babası Mustafa ve  annesi Ayşe'ye acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi.Şehidin evine Türk bayrakları asıldı.Acı haberi alan şehidin bazı yakınları, fenalık geçirdi. Sağlık  ekipleri fenalık geçirenlere müdahale etti.Mustafa ve Ayşe Efe çiftinin 3 çocuğundan biri olan şehit Hüseyin  Efe'nin 2 kız kardeşi bulunuyor.Şehidin naaşı, yarın ikindi vakti köyünde düzenlenecek cenaze  töreninin ardından aile mezarlığında defnedilecek.Öte yandan Çankırı Valisi Mesut Köse, yayımladığı mesajda, acılı  aileye başsağlığı diledi. Çok acı bir olay yaşandığını vurgulayan Köse, "1992 doğumlu şehidimize  Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, tüm Çankırılılara ve Türk  milletine başsağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...