Tgrt Haber

Acı haber şehit Fazıl Doğruöz'ün İzmir'deki eşine bildirildi

14 Kasım 2016 18:17
Acı haber şehit Fazıl Doğruöz'ün İzmir'deki eşine bildirildi

Antalya'da Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz'ün şehit olduğu haberi eşi Ebru Doğruöz'e sağlık ekipleri ile birlikte gelen askeri yetkililer tarafından verildi.

Antalya'da şehit düşen Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz'ün acı haberi, İzmir'in bornova İlçesi Atatürk Mahallesi'nde yaşayan ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Bornova Atatürk Mahallesi'nde oturan eşi Ebru Doğruöz'e acı haberi, sağlık ekipleriyle birlikte gelen askeri yetkililer verdi. İzmir'de görevli olan Doğruöz'ün bir hafta önce geçici görevle Antalya'ya gittiği öğrenildi. Bir çocuk babası olan şehit Uzman Çavuş'un anne ve babasının Niğde'de yaşadığı belirtildi. Uzman çavuşun şehit haberini alan yakınları Atatürk Mahallesi'ndeki evine geldi. Doğruöz'ün oturduğu apartmana ve dairesinin bulunduğu balkona Türk bayrakları asıldı. Ailenin isteği üzerine şehidin cenaze töreninin yarın memleketi Niğde'de yapılacağı bildirildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...