Tgrt Haber

Adana Karaisalı ilçesinde orman yangını! Yine dumanlar yükseldi…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Temmuz 2023 13:35 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 13:36

Son dakika haberi: Adana’nın Karaisalı ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangında çok sayıda ekip sevk edildi. 

Türkiye​ sıcak hava dalgasında orman yangınları ile mücadele ediyor. Yurdun farklı noktalarından orman yangın haberleri peş peşe gelmeye başladı. Çanakkaleve Hatay’daki yangına müdahale havadan ve karadan sürerken Mersin’deki yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

ADANA'DA YİNE DUMANLAR YÜKSELDİ

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde iki farklı noktada çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken ilin Karaisalı ilçesinden dumanlar yükseldi.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Karaisalı Bucak Mahallesi'nde öğlen saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar hemen orman ekiplerine haber verdi. Ekipler kısa sürede olay yerine gelerek yangına havadan ve karadan müdahale etmeye başladı. Yangını söndürme çalışması devam ediyor.

Adana Karaisalı ilçesinde orman yangını! Yine dumanlar yükseldi…

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...