Tgrt Haber

Hırsızlar bunu da yaptı: Adana kebaplarını ve domatesleri çaldılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Nisan 2023 10:56 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 17:17

Adana’da bulunan seyyar bir esnafın tezgahına giren hırsızlar, müşteriler için hazırlanan dana kebaplarını çaldılar. Kebapları çalınan esnaf Turgut Turhan, “Kebaplar çalındığı için müşterilere hizmet veremiyoruz. Sonunda bunu da gördük” diyerek hırsızlara tepki gösterdi.

Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinde bulunan bir kebapçıya giren biri kadın 2 hırsız, dolapların kilitlerini kırdıktan sonra müşteriler için hazırlanan şişlenmiş Adana kebaplarıyla, domates ve ayranları çaldı.

HIRSIZLARDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

2 hırsızın kebapçıya girip çıkma anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibinin şikayetçi olmadığı öğrenilirken, bugün müşterilere kebap veremediği kaydedildi.

"KEBAP YEMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLESELERDİ, BEN VERİRDİM"

Yıllardır kebapçılık yatığını ancak ilk kez böyle bir şey gördüğünü belirten 43 yaşındaki Turgut Turhan, “Bir kadın ve erkek gelip dolap kilitlerini kırarak ne var ne yok götürüyorlar. Bugün müşteriye verecek kebabımız hırsızlar yüzünden yok. Bu arkadaşlar gelip benden paralarının olmadığını söyleyip kebap yemek istediklerini söyleseler, ben verirdim” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...