Tgrt Haber

Adana merkezli 10 ilde suç örgütü operasyonu: Gözaltı kararları var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Nisan 2023 07:46 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 07:51
Adana merkezli 10 ilde suç örgütü operasyonu: Gözaltı kararları var

Son dakika haberi: Adana merkezli 10 ilde adam yaralama, silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen organize suç örgütüne yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. 136 kişi hakkında çıkarılan gözaltı kararının ardından yapılan operasyonla aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda kişi yakalandı.

Suç örgütlerine yönelik operasyonlara bugün bir yenisi eklendi. Adana​'da Emniyet Müdürlüğü​ ekipleri, adam yaralama gibi 71 olaya karıştığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyon​ gerçekleştirdi. Örgütün ayrıca silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilirken 136 üyesi için gözaltı kararı çıkarıldı.

10 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN

Adana merkezli 10 ilde şafak operasyonu düzenlendi.  Adana, İstanbul, Antalya, İzmir, Kocaeli, Niğde, Mersin, Kayseri, Diyarbakır ve Kırklareli’de yapılan operasyonda evlere baskınlar yapıldı. Baskınlarda yakalanan şüpheliler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...