Tgrt Haber

Adana'da akılalmaz oyun! Reklam panosuna sıkışınca mahsur kaldı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
05 Ağustos 2023 00:05 - Güncelleme : 05 Ağustos 2023 00:15

Adana Ceyhan'da arkadaşlarıyla oynarken içine girdiği reklam panosunda mahsur kaldı. Panodaki camların içinde sıkışan 11 yaşındaki çocuk korktuğu için gözyaşı döktü. İtfaiye erleri, çocuğu sıkıştığı alandan çıkartarak kurtardı.

Adana’nın Ceyhan​ ilçesinde arkadaşlarıyla oyun oynayan çocuk​ reklam panosuna sıkıştı. Kapağın kapanmasıyla pano içerisinde mahsur kalan 11 yaşındaki çocuk korku dolu anlar yaşadı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre Namık Kemal Mahallesi Afet Evleri'nde arkadaşlarıyla sokakta oynayan 11 yaşındaki çocuk, iddiaya göre yol kenarında kapağı açık reklam panosunun içine girdi. 

Çocuğun içeri girmesiyle kapak bir anda kapandı. Pano içinde mahsur kalan ve çıkamayan çocuğu gören yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MAHSUR KALINCA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Mahsur kaldığı yerde korktuğu için gözyaşı döken çocuk, itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Bölgede toplanan mahalle sakinleri de itfaiye erlerinin kurtarma çalışmasını ilgiyle takip etti. Sağlık ekibi tarafından ayakta muayene edilen çocuk, daha sonra ailesine teslim edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...