Tgrt Haber

Akaryakıt istasyonunu kalaşnikofla kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ocak 2023 10:05 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 15:47
Akaryakıt istasyonunu kalaşnikofla kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü

Adana’da kimliği belirlenemeyen bir kişi, akaryakıt istasyonuna kalaşnikofla saldırı düzenledi. Kurşunların hedefi olan market kasiyeri hayatını kaybetti.

Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir kişi, kalaşnikofla kurşun yağmuruna tuttu. İstasyona gelerek hedef gözetmeden kurşun yağdıran zanlı, daha sonrasında kayıplara karıştı.

Akaryakıt istasyonundaki markette kasiyer olarak çalışan 58 yaşındaki Ahmet Demir açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Akaryakıt istasyonunu kalaşnikofla kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü

26 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Bölgede delil çalışması yapan polis ekipleri, uzun namlulu silaha ait 26 adet boş kovan buldu. Polis olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hanifi demir22 Ocak 2023 21:04

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun peygamber efendimize komşu eylesin ölen Diyarbakır çermik agirman taşı köyünden ah Mehmet oğlu eski muhtar Ahmet demir dir suçsuz günahsız kurşunların hedefi olmuş minibüs şoförüdür kasiyer deyil orda benzin almak için durmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...