Tgrt Haber
 - Üç şehrimizde hissedildi
3 saat 17 dakika önce

Son dakika | Ege Denizi'nde korkutan deprem! İzmir, Çanakkale ve Balıkesir'den de hissedildi

Son dakika: Ege Denizi'nde deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki sarsıntı İzmir ve Balıkesir'de de hissedildi. Sarsıntının merkez üssü Ayvacık açıkları olarak açıklandı. İşte AFAD'ın açıkladığı ilk veriler...
 - Okul yönetimi gizlemeye çalıştı
3 saat 29 dakika önce

Kreşte 1,5 yaşındaki bebeğin yüzü ve kolları yandı! Okul yönetimi gizlemeye çalıştı

Adana'da 1,5 yaşındaki çocuğun anaokulunda üzerine kahve döküldüğü ortaya çıktı. Okul yönetimi çocuğun merdivenlerden düştüğünü öne sürerek gizlemeye çalışsa da gerçek hastane raporuyla ortaya çıktı. Aile bebeğinin yanık vücuduyla fotoğraflarını göstererek yetkililerin cezalandırılmasını istiyor.
 - Başkandan çağrı: 'Kim aldıysa geri getirsin'
3 saat 56 dakika önce

Yüreğir'in kalbini çaldılar! Belediye başkanından çağrı: 'Kim aldıysa getirsin'

Adana'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Yüreğir Belediyesi'nin bir parkta yer alan logosundaki kalbi çaldı. Belediye Başkanı Ali Demirçalı, sembolü alan kişinin geri getirmesi için sosyal medyadan çağrı yaparak, "Kalbimizi kim aldıysa getirsin arkadaşlar. Benim kalbim zaten sizin" ifadelerini kullandı.
 - Boşanma aşamasındaki eşi katletti
5 saat 12 dakika önce

Bursa’da kadın cinayeti: Diş doktoru Yasemin Çetin, kocası Atilla Çetin tarafından katledildi

Bursa'da yaşayan diş doktoru Yasemin Çetin, boşanma aşamasındaki kocası Atilla Çetin tarafından katledildi. Katil koca, polis tarafından yakalanırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Gündem - Gündem
5 saat 23 dakika önce

Oğluna olan öfkesini aracından çıkardı! Satırla parçaladı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde oğluna kızan bir anne tüm öfkesini araçtan çıkardı. Oğlunun aracına satırla saldıran kadının görüntüleri çevredekiler tarafından kaydedildi.
 - Güle oynaya gittiği hastaneden cenazesi çıktı
5 saat 31 dakika önce

Skandallar bitmiyor! Güle oynaya gittiği hastaneden cenazesi çıktı

Bursa'da halsizlik ve baş dönmesi şikayetiyle hastaneye giden 27 yaşındaki Fatma Işık, yatırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybetti. Işık'ın ölüm haberiyle sarsılan aile, durumun hastanenin ihmali olduğunu söyleyerek suç duyurusunda bulundu.
 - Famagusta'dan sonrası ikinci skandal!
6 saat 7 dakika önce

Netflix 'Famagusta' dizisinden sonra bir skandala daha imza attı! Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'dan tepki: 'Ne oluyor Netflix, hayırdır?'

Türk askerini Kıbrıs'ta 'işgalci' olarak göstererek hedef alan Rum yapımı 'Famagusta' ile yoğun tepki çeken Netflix yeni bir skandal karara imza attı. Netflix, 'Filistin Hikayeleri' başlığındaki 32 filmden 30'unu kütüphanesinden kaldırdı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Ne oluyor Netflix, hayırdır? Şanlı Türk askerini Kıbrıs'ta işgalci gösterme çabasına ortak oldun, uyardık! Şimdi "Filistin Hikayeleri" koleksiyonundan 32 filmin 30'unu aradan sessizce kaldırmak ne demek?" diyerek skandal karara tepki gösterdi.
Gündem - Gündem
6 saat 21 dakika önce

Yok böyle benzerlik! Jackie Chan'e tıpatıp benzeyen adam şoke etti

Azerbaycan'da kaydedilen görüntüler şoke etti. Jackie Chan'e tıpatıp benzeyen adam sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncudan neredeyse hiç farkı olmayan adama bir bakan bir daha baktı.
Gündem - Gündem
6 saat 26 dakika önce

Savunma Sanayii alanında kullanılan her ürün millileşiyor! Yerli ürünlere yerli yağlar

Son dönemde savunma sanayine yönelik yatırımları ile dikkat çeken madeni yağ üreticisi Koçak Speedol, Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı SAHA EXPO'da TCDD, BMC ve Sarsılmaz Silah ile üç ayrı anlaşma imzaladı. Anlaşma ile bu üç firma da bazı ürünlerinde Koçak Speedol tarafından üretilen yerli ve milli madeni yağları kullanacak. Koçak Speedol Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Koçak; Türkiye'nin savunma sanayi alanında yerli ve millileşmesinin çok önemli olduğuna işaret ederek, bundan sonra da savunma sanayine yönelik yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.
Gündem - Gündem
6 saat 55 dakika önce

Deprem uzmanı Naci Görür sosyal medyadan isyan etti: Haddini bilmeli

Deprem uzmanı ünhlü Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından isypan bayrağı açarak kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. 
 - O isimden sürpriz karar...
7 saat 3 dakika önce

CHP lideri Özgür Özel'e rakip çıktı! Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan sürpriz karar

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan görevi devralan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e rakip çıktı! Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
 - Feci şekilde can verdi
7 saat 32 dakika önce

Minik Hazar'ın kahreden ölümü! Yanarak feci şekilde can verdi

Iğdır'da gecekonduda çıkan yangın faciayla sonuçlandı. Alevlerin kısa sürede kapladığı gecekonduda 2 yaşındaki Hazar İleri feci şekilde can verdi.
Gündem - Gündem
7 saat 53 dakika önce

Öğle yemeği yemeye gidiyordu: Şerife’den 17 gün sonra acı haber

Gaziantep’te yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı 21 yaşındaki Şerife Mercandağı’ndan acı haber geldi. Genç kadın, kaldırıldığı hastanede 17 gün sonra yaşam savaşını kaybetti.
Gündem - Gündem
7 saat 54 dakika önce

Konya'da feci yangın! Patlamalar meydana geldi: 3 ev küle döndü

Konya'da bir evde yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyüdüğü yangın 4 eve sıçradı. Feci yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi.
Gündem - Gündem
9 saat önce

Toplu taşımada yeni dönem!Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat

Türkiye Kart uygulamasının 2024 yılı sonu itibarıyla Türkiye'nin yüzde 50'sinden fazlasını kapsaması, sonraki yıl da ülkenin tamamına yayılması ön görülüyor. Yurdun 81 ilindeki toplu taşıma kartlarını tek bir kartta toplayacak Türkiye Kart Projesi'ne dahil olan il sayısı 18'e çıkıyor. İşte haberin detaylar...
Gündem - Gündem
9 saat 6 dakika önce

Son dakika | Balıkesir'de peş peşe deprem: Tam 15 kez sallandı

Son dakika haberi: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen sarsıntı paniğe neden oldu.
Gündem - Gündem
9 saat 17 dakika önce

10 katlı binanın çatısında spor yaptı! Görenlerin yüreği ağzına geldi

Nevşehir'de 10 katlı bir apartmanın çatısına çıkan genç yürekleri ağza getirdi. Metrelerce yükseklikte spor yapmaya başlayan gencin tehlikeli hareketlerini vatandaşlar büyük bir şaşkınlıkla izledi.
Gündem - Gündem
9 saat 33 dakika önce

Otobüs beklerken silahlı saldırıya uğradı! O anlar kamerada

Şanlıurfa’da bir kişi, otogarda beklerken silahlı saldırıya uğradı. O anlar otogarın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Herkes film izler gibi izledi
9 saat 47 dakika önce

Otogarda silahlı saldırı paniği! Patronunu silahla vurdu

Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde silahlı saldırı paniği yaşandı. Silahlı saldırgan, husumetlisi olduğu kişiyi bacağından vurarak yaraladı. Şüphelinin, tazminatını vermediği gerekçesiyle patronunu vurduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
10 saat 14 dakika önce

Son dakika | Terör hedefleri tek tek vuruluyor! MSB duyurdu: Hendeklere gömmeye devam

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 15 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Sona Git