Tgrt Haber

Adana'da feci kaza! Karşıdan karşıya geçerken iki araba birden çarptı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ocak 2024 10:34 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 10:49

Adana'daki feci trafik kazası görüntü kayıtlarına yansıdı. Karşıdan karşıya geçerken bir arabanın çarpması sonucu karşı şeride düşen adama bir başka daha araç çarptı.

Adana'da güvenlik kameralarına yansıyan Seyhan'daki trafik kazasında Hasan Güven isimli kişi karşıdan karşıya geçerken iki arabanın çarpmasıyla yaşamını yitirdi. Çarptıktan sonra kaçan şahıs yakalanarak tutuklandı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kasım Gülek Caddesi’nde 20 Ocak akşam 23.30 sıralarında meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Güven’e (39) önce Savaş C. idaresindeki 01 ADV 052 plakalı Ford marka otomobil çarpıp kaçtı.

KARŞI ŞERİDE DÜŞTÜ BİR ARAÇ DAHA ÇARPTI

Çarpma sonucu karşı şeride düşen Güven’in ayaklarından bu sırada da yoldan geçen Tuğçe E. K. idaresindeki 01 AKN 34 plakalı Volvo marka geçti. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza sonrası otomobilden inen Tuğçe E.K., durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hasan Güven’in ilk çarpma sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri de çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına alıp Hasan Güven’e çarpıp kaçan Savaş C.’yi gözaltına aldı. Savaş C.’nin mühürde sahtecilik ve motosiklet hırsızlığı suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Savaş C., çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Adana'da feci kaza! Karşıdan karşıya geçerken iki araba birden çarptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...