Tgrt Haber

Adana’da feci kaza! Otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Aralık 2023 01:21 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 01:21

Adana’da otomobil ve kamyonetin çarptığı kazada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı. Kazada otomobil hurda yığınına döndü.

Kaza​, Sarıçam​ ilçesine bağlı İncirlik Yenimahalle Mahallesi D400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yusuf K. idaresindeki otomobil ile Barış D. yönetimindeki kamyonet çarpıştı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Çarpışmanın etkisiyle kamyonet yan devrilirken otomobil ise adeta bir hurda yığınına döndü. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri hurdaya dönen otomobil içerisinden sürücü Yusuf K., Melike K., Eyüp Sabri K.(20) ve kamyonet sürücüsü Barış D.’yi kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Otomobilde yolcu konumunda bulunan Eyüp Sabri K. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç adamın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Trafiğe kapanan yol hurda yığınına dönüşen otomobilin ve yan yatan kamyonetin kaldırılmasıyla tekrardan ulaşıma açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...