Tgrt Haber

Adana'da hava bir anda karardı, göz gözü görmedi! Korkunç fırtına kamerada

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Temmuz 2024 18:20 - Güncelleme : 14 Temmuz 2024 21:24

Adana'da bir anda gökyüzü karardı, başlayan fırtınayla vinçler devrildi, ağaçlar kökünden söküldü. Bazı mahallelerde görülen hortum dehşete düşürdü.

Adana'da ikindiden sonra bir anda başlayan şiddetli rüzgar ve yağış hayatı durdurdu. Kuvvetli rüzgar sebebiyle ağaçlar kökünden sökülüp araçların üzerine devrildi. Bir inşaatta vinç rüzgarın etkisine dayanamayarak devrildi. Altında kalan olmamasıyla faciadan dönüldü.

Adana'da hava bir anda karardı, göz gözü görmedi! Korkunç fırtına kamerada - 1. Resim

 Gürselpaşa Semt Pazarı'na gelen vatandaşlar ve pazarcılar çıkan hortumdan dolayı zor anlar yaşadı. Özellikle Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl, Belediyeevleri ve Huzurevleri mahallelerinde yağış ve rüzgar etkili oldu.Adana'da hava bir anda karardı, göz gözü görmedi! Korkunç fırtına kamerada - 2. Resim

 Adana'da şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle ağaçlar kökünden sökülürken bir inşaatta ise vinç devrildi.

Adana'da hava bir anda karardı, göz gözü görmedi! Korkunç fırtına kamerada - 3. Resim
ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ

Aşırı yağmur ve rüzgar nedeniyle kökünden sökülen ağaçlar park halindeki araçların üzerine devrildi, maddi hasar meydana geldi. Bir inşaatta ise vinç devrildi, şans eseri altında kalan olmadı. Kısa süren yağmur ve rüzgar bir anda özellikle merkez Çukurova ilçesinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Kökünden sökülen bazı ağaçlar yollarda sürüklendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...