Tgrt Haber

Adana'da içinde onlarca müşteri olan Starbucks şubesine silahlı saldırı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 00:33 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 01:41

Kahve zinciri Starbucks'a Gazze tepkisi sürüyor Adana’da müşteriler içeride bulunduğu sırada pompalı tüfekle ateş açan bir kişi, ardından iş yerini yerle bir etti. Kimsenin yaralanmadığı olayda tesadüfen bölgeden geçen sivil polis şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Olay, Çukurova​ ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Starbucks’ta meydana geldi.

"ÇOCUK KANI VAR BURADA"

Çevrede bulunan vatandaşların iddiasına göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi içeride oturan vatandaşlara "Filistin’de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" dedi. Ardından şüpheli hedef gözetmeden iş yerine pompalı tüfekle defalarca ateş​ açtı.

O sırada içeride bulunan vatandaşlar, tuvaletlere ve kapalı olan alanlara saklandı. Şüpheli şahıs daha sonra içeri girerek iş yerindeki masa ve sandalyeleri etrafa savurdu.

Adana'da içinde onlarca müşteri olan Starbucks şubesine silahlı saldırı 

Olay esnasında bölgeden geçen bir sivil bir polis, şahsa müdahale ederek etkisiz hale getirdi. İhaber üzerine çok sayıda poliste olay yerine gelirken içeride bulunan müşteriler güvenli bir şekilde tahliye edildi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...