Tgrt Haber

Adana’da karısını pompalı tüfekle öldüren katil koca tutuklandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Aralık 2022 10:38 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 10:44

Adana’da eşi Müzeyyen T’yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçan zanlı saklandığı apartman dairesinde yakalandı. Katil koca adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Adana’nın Seyhan​ ilçesinde meydana gelen olayda evinde tartıştığı karısı Müzeyyen T’yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçan katil​ koca Abdullah T’yi yakalamak için özel ekip kuruldu. Merkez Sarıçam ilçesindeki bir apartman dairesinde saklandığı belirlenen Abdullah T, adrese düzenlenen operasyonla yakalandı.

EŞİNİ ALDATTIĞINI İLEREK SÜREREK VURDU

Katil kocanın yaralama suçundan daha önce cezaevine girdiği ve bu süreçte eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek, bu konuda tartıştıkları sırada sinirlenip silahla Müzeyyen T'ye ateş ettiğini belirtti. Emniyette işlemleri tamamlanan katil koca nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...