Tgrt Haber

Adana'da mide bulandıran olay: 'İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı'

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2024 13:21 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 13:36

Adana'da görenlerin midesinin bulandıran bir olay meydana geldi. Oğuz B, isimli bir vatandaşın zincir marketten aldığı sütlaç küflü çıktı. Yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşarak isyan eden vatandaş, "İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" dedi.

Zincir marketlerdeki bozuk ürünler vatandaşların sağlığını tehdit ediyor. Son vaka Adana​'da yaşandı. Oğuz B isimli müşteri, dün bir zincir marketten 2 ade3t sütlaç aldı.

Şahıs, eve gittiğinde gözlerine inanamadı. Çünkü son kullanma tarihi 29 Ağustos olan sütlaçlar küflü çıktı.

Adana'da mide bulandıran olay: 'İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı' - 1. Resim

KASİYER GÖZ GÖRE GÖRE SATTI

Sosyal medyada paylaşım yapan Oğuz B., “İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ben parasında değilim ama bunu bir çocuk alıp yese ne olacaktı. Kasiyer bir de bana bunu ‘Satış yapmam lazım' diyerek sattı” dedi.

Adana'da mide bulandıran olay: 'İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı' - 2. Resim


Bir süre önce de Edirne’nin Enez ilçesinde Altınkum Sahilinde bulunan başka bir şubede de rulo kaymaklar, son kullanma tarihi geçmemesine rağmen küflendikleri için birçok müşteri tarafından iade edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...