Tgrt Haber

Adana’da olaylı bir gece daha: Bekçiyi bıçaklayan kız ayağından vuruldu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2024 00:28 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 00:44
Adana’da olaylı bir gece daha: Bekçiyi bıçaklayan kız ayağından vuruldu!

Adana’da bekçiyi kolundan bıçaklayan genç kız ayağından vuruldu. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Adana​'da bekçiyi kolundan bıçaklayan genç kız​, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi.

TAKSİCİ İLE TARTIŞTI

İddiaya göre, 17 yaşındaki M.U. ile erkek arkadaşı Yiğitcan F. (18), Atatürk Caddesi'nde bir taksici ile tartıştı. Taksicinin polis çağırması üzerine cadde üzerinde devriye atan çarşı ve mahalle bekçileri olay yerine gitti.

Adana’da olaylı bir gece daha: Bekçiyi bıçaklayan kız ayağından vuruldu! - 1. Resim

HASTANELİK OLDULAR

Bu sırada M.U., bekçi​ K.S.D. ile de tartışarak bekçiyi kolundan bıçaklayıp, çevrede bıçakla dehşet saçtı. Bekçi K.S.D., genç kızı ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulans hem genç kızı hem de bekçiyi hastaneye kaldırırken, polis ekipleri Yiğitcan F.‘yi gözaltına aldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Her iki yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe16 Eylül 2024 23:08

Bu kadar çabuk patlamış olayları hemen paylaşmak yerine, insanların iyileşmesine odaklanmalıyız

Sonraki Haber Yükleniyor...