Tgrt Haber

Adana'da polis ezip kaçmaya çalışan 2 kişi tutuklandı

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Kasım 2023 09:36 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 10:09

Adana’da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü ve yanındaki kişi, arabayla polise çarpıp kaçmak isterken aracın lastiklerine ateş edilmiş, şüpheliler durdurulmuştu. Olayda hükümlü kişi ve yolcu konumdaki kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana​'da 10 Kasım günü Seyhan​ İlçe Emniyet Müdürlüğü Seyhan devriye ekiplerine bağlı “Balyoz” timi polisleri, uyuşturucu satın almak ve kullanma suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ümmet Taylan S.’nin kullandığı otomobili durdurmak istedi.

Sürücü Ümmet Taylan S. polislerin "dur" ihtarına uymayarak aracıyla bir polis​ memuruna çarpıp ayağının üzerinden geçti. Bu sırada yaralanan polis memurunun ekip arkadaşları, söz konusu şüphelinin aracının lastiklerine tabancayla ateş ederek kaçmasının önüne geçti. Sürücü Ümmet Taylan S. ile yolcu konumundaki Serkan Ö. etkisiz hale getirildi.

İKİSİ DE SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Sürücü Ümmet Taylan S.’nin üzerinde ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Söz konusu hükümlü Ümmet Taylan S.’nin “Kasten öldürmeye teşebbüs, yağma” gibi çeşitli suçlardan 20 adet, yolcu konumdaki Serkan Ö.'nün de “Kasten öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah taşıma” gibi suçlardan 11 adet suç kaydığı olduğu öğrenildi.

Adana'da polis ezip kaçmaya çalışan 2 kişi tutuklandı

POLİS MEMURUNUN DURUMU İYİ

Hükümlü Ümmet Taylan S. ve yolcu konumundaki kişi Serkan Ö. polis merkezine götürüldü. Yaralı polis memuru ise  olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ümmet Taylan S. ve Serkan Ö. adliyeye sevk edildi. İki şahısta çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...