Tgrt Haber

Eşinden sakladığı bebeği doğurduktan sonra poşete koyup yol kenarına attı: Adana'daki kan donduran vahşette anne tutuklandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Kasım 2022 10:26 - Güncelleme : 09 Kasım 2022 10:33
Eşinden sakladığı bebeği doğurduktan sonra poşete koyup yol kenarına attı: Adana'daki kan donduran vahşette anne tutuklandı!

Adana’da tren yolunun kenarına atılmış poşet içinde cansız bedeni bulunan bebeğin annesi tutuklandı. İfadesinde bebeğin kimden olduğunu bilmediği için eşinden sakladığını söyleyen kadın bebeğin ölü doğduğunu iddia etti.

Adana’nın Seyhanilçesinde Ray Sokak’ta yürüyen vatandaşlar tren yolunun kenarına atılmış poşet içinde yeni doğmuş  bebek cesedi  buldu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler incelemesinde kız olduğu belirlenen bebeği bırakan kişiyi belirlemek için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasından yapılan incelemelerde polis şüphelinin bebeğin annesi H.M. olduğunu belirledi.  H.M.’nin evde doğum yaptığı sonrasında da 4 yaşındaki kızını bindirdiği bebek arabasına yeni doğduğu bebeği de beze sarıp poşetle koyduğu öğrenildi. Kadının daha sonra bölgeye gelerek içinde bebek cesedi olan poşeti yol kenarına bıraktığı tespit edildi.

GEBELİĞİNİ EŞİNDEN SAKLADI…

Gözaltına alınan anne H.M. ifadesinde hamile kaldıktan sonra bebeğin kimden olduğunu bilmediği ve gebelik süresi boyunca eşinden sakladığını itiraf eti. Anne H.M. hamilelik boyunca eşi anlamasın diye bol elbiseler giydiğini söylerken doğum gününde temizlik yaparken sancı hissettiğini ve bebeğin ölü doğduğunu iddia etti. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.M., “ölüme sebebiyet vermekten” tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...