Tgrt Haber

Adana’da terör örgütü PKK/YPG’ye şafak operasyonu!

15 Kasım 2022 07:29 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 07:34
Adana’da terör örgütü PKK/YPG’ye şafak operasyonu!

Son dakika haberi: Adana’da terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD/YPG’de faaliyet gösterdiği tespit edilen yabancı uyruklu 5 kişiyi yakalamaya yönelik operasyon yapıldı. 

Türkiye​ İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı ile sarsıldı. 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği alçak saldırıda ayrıca 81 kişi yaralandı. Kanlı eylemi gerçekleştiren terörist Ahlam Albashır polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Terör saldırısının yapıldığı bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​  alçak saldırıya misli ile karşılık vereceklerini ifade etti. Bu açıklamadan saatler sonra Kahraman Mehmetçik Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ŞAFAK VAKTİ OPERASYON

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar ise hız kesmeden devam ediyor. Adana’da terör örgütü PKK ve onun Suriye uzantısı olan PYD/YPG’de faaliyet gösterdiği tespit edilen yabancı uyruklu 5 kişiyi yakalamak için operasyon yapıldı. Şafak vakti yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

Adana’da terör örgütü PKK/YPG’ye şafak operasyonu!

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...