Tgrt Haber

Adana’da terörist polisten kaçarken el bombasını bahçeye attı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 May 2023 08:28 - Güncelleme : 17 May 2023 08:32
Adana’da terörist polisten kaçarken el bombasını bahçeye attı!

Son dakika haberi: Adana’da uygulama yapan polis ekipleri eylem hazırlığındaki üzerinde el bombası olan PKK’lı teröristi kıskıvrak yakaladı. Terör örgütü propagandası yapmaktan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen 23 yaşındaki Y.K cebindeki el bombasını kaçarken bir binanın bahçesine attı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Adana​'nın Seyhan​ ilçesinde polisler ve bekçiler uygulama yaptığı esnada bir taksiden inen bir şahıs kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis​ ve bekçiler havaya ateş açarak şahsı kovalamaya çalıştı. Açılan ateşe rağmen durmayarak kaçan şüpheli, peşindeki polis ve bekçi​ tarafından kıskıvrak yakalandı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’DAN PROPAGANDASINDAN SUÇ KAYDI VAR…

Yakalanan şüphelinin üzerinde ruhsatsız tabanca ile 39 adet mermi çıkarken bahçede inceleme yapan polis el bombasını buldu. Yapılan GBT sorgusunda şüphelinin isminin Y.K. (23) olduğu belirlenirken terör örgütü PKK’nın propagandasını yapmaktan çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi.

Yakalanan şüphelinin bir seçim bürosuna el bombası atıp yanındaki tabancayla da ateş açacağını değerlendiriliyor.

Adana’da terörist polisten kaçarken el bombasını bahçeye attı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...