Tgrt Haber

Son dakika! İki ilde zehir tacirlerine şafak darbesi: 303 sokak satıcısı yakalandı

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2022 08:05 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 10:43
Son dakika! İki ilde zehir tacirlerine şafak darbesi: 303 sokak satıcısı yakalandı

Son dakika haberi: Adana ve Samsun’da 2 bin 37 polis şafak vakti eş zamanlı uyuşturucu tacirlerinin peşine düştü. Baskınlarda 303 sokak satıcısı gözaltına alındı. Dev operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "uyuşturucu belasını ülkemizden söküp atacağız" sözleriyle duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​, Adana​ ve Samsun​ olmak üzere 2 ayrı ilde uyuşturucu tacirlerine darbe vurulduğunu duyurdu. Bakan Soylu, Kökünü Kurutma Operasyonu adı altında zehir tacirlerine eş zamanlı olarak yapılan şafak baskınlarında 303 sokak satıcısının yakalandığını söyledi. 

ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK BASKINI

Operasyona ilişkin bilgi veren Bakan Soylu şunları söyledi:

“Bugün sabah 05.00 itibariyle kökünü kurutma operasyonu gerçekleştirilmiştir. 2 bin 37 polis memurumuz katıldı bu operasyona. Aynı zamanda 22 narkotik köpeği, bir helikopter, bir İHA bu operasyonda bulundular”

303 SOKAK SATICISI YAKALANDI

Bakan Soylu, yaklaşık 3 saat süren eş zamanlı operasyonlarda Adana’da 211, Samsun’da ise 92 sokak satıcısının gözaltına alındığını söyledi.

 “Uyuşturucu belasını ülkemizden söküp atacağız” diyerek uyuşturucuyla mücadelede kararlıklık mesajı veren ve operasyonun, özel harekat ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini belirtenBakan Soylu, “Uyuşturucunun kökünü kurutmak için gerek emniyet teşkilatımız gerek jandarma teşkilatımız büyük bir çaba sarf etmektedir.Aziz milletimiz bize güvensin” dedi.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1577164725598683136

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...