Tgrt Haber

Adana'daki şiddetli deprem anı kamerada: Kendini saniyeler içinde dışarı attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
25 Temmuz 2023 11:22 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 11:41

Adana Kozan'da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Adana​'nın Kozan​ ilçesinde sabah saatlerinde büyük bir deprem​ meydana geldi. AFAD​'ın aktardığı bilgilere göre Kozan ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 5,5 olarak ölçüldüğü aktarıldı.

VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Çevre illerde de hissedilen deprem büyük paniğe neden olurken, vatandaşlar sokağa döküldü. Adana Valisi can kaybı olmadığını bildirirken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da büyük bir olumsuzluk görülmediğini belirtti.

BÖLGE BEŞİK GİBİ: ART ARDA İKİ DEPREM DAHA

Yetkililer hasarlı binalardan uzak durulması uyarısında bulunurken, bölgede artçı depremler yaşandı. Kozan ilçesinde peş peşe 2 artçı deprem daha meydana geldi. Saat 10.33'te 3,5 büyüklüğünde, saat 10.57'e ise 4,4 büyüklüğünde deprem oldu.

DEPREM ANI KAMERADA

Öte yandan sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki ilk deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  Görüntülerde, iş yeri sahibi sarsıntı anında kendini dışarı attığı ve dükkandaki ürünlerin sarsıntı nedeniyle raflardan düştüğü görüldü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...