Tgrt Haber

Adana'daki şiddetli deprem sırasında yürekler ağza geldi: Dağlardan dev kayalar koptu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Temmuz 2023 14:12 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 14:21

Adana'nın Kozan ilçesinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin hemen ardından dağlardan kopan dev kayalar büyük paniğe neden oldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Adana​'nın Kozan​ ilçesinde sabah saatlerinde büyük bir deprem​ meydana geldi. AFAD​'ın aktardığı bilgilere göre Kozan ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 5,5 olarak ölçüldüğü aktarıldı.

VATANDAŞLAR​ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Çevre illerde de hissedilen deprem büyük paniğe neden olurken, vatandaşlar sokağa döküldü. Adana Valisi can kaybı olmadığını bildirirken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da büyük bir olumsuzluk görülmediğini belirtti.

BÖLGE BEŞİK GİBİ: ART ARDA İKİ DEPREM DAHA

Yetkililer hasarlı binalardan uzak durulması uyarısında bulunurken, bölgede artçı depremler yaşandı. Kozan ilçesinde peş peşe 2 artçı deprem daha meydana geldi. Saat 10.33'te 3,5 büyüklüğünde, saat 10.57'e ise 4,4 büyüklüğünde deprem oldu.

"KAYALAR BURAYA GELİYOR!"

Kozan ilçesine bağlı Düzağaç da ise deprem anında kopan kayalar ve mahalle sakinlerinin panik anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Mahalle sakini vatandaş, “Çok vurdu, Allah’ım. Ne oldu, Allah’ım. Kayalar buraya geliyor” dediği anlar kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...