Tgrt Haber

Adana'ya kış ortasında bahar geldi! Termometreler çıldırdı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2024 11:53 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 12:06

Türkiye'nin dört bir yanı soğuk havalarla boğuşurken Adana'ya bahar geldi. Şehirde termometreler 22 dereceyi gösterdi.

Türkiye'nin birçok ilini soğuk hava esir alırken Adana​'da kaydedilen görüntüler dikkat çekti. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar kendisini sokağa attı. Bazı vatandaşlar ise spor yaparak güneşli havanın tadını çıkardı.

Merkez Seyhan ilçesinde bulunan Atatürk Parkı'ndaki termometreler ise 22 dereceyi gösterdi. Adana'ya kış ortasında bahar geldi! Termometreler çıldırdı


"HAVA GÜNEŞLİ, GÜZEL VAKİT GEÇİRİYORUZ"

Edip Öztaş isimli vatandaş sıcak havanın fırsatını bilip parka geldiğini söyleyerek, "Hava çok güzel harika, gelip parkta oturuyoruz. Aslında ben Güney Afrika​ Johannesburg'da yaşıyorum. Orası tabi şu anda yaz, oradaki havaları özlemiştim, sıcağı görünce hemen parka gelip oturup dinlenmeye başladım. Hava güneşli olduğu için güzel vakit geçiriyoruz. Hava güneşli olduğu için insanlar gelip oturuyor, geziyorlar, gayet güzel" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...