Tgrt Haber

Adıyaman’da 19 yıllık bebek cinayeti aydınlatıldı: Kendi çocuklarını öldürmüşler

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Kasım 2022 11:01 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 11:08
Adıyaman’da 19 yıllık bebek cinayeti aydınlatıldı: Kendi çocuklarını öldürmüşler

Adıyaman’da 19 yıl önce gayrimeşru bir şekilde dünyaya gelen bebeğin öz anne ve babası tarafından öldürüldüğü yıllar sonra ortaya çıktı. Gözaltına alınan öz anne ve baba sorgusunda sessiz kalırken akrabaları ise cinayeti itiraf etti.

Adıyaman’da 19 yıl önce sevgili olan Z.Ö. ile A.Ö.’nün bir bebekleri dünyaya geldi. Özel bir hastanede doğan kız çocuğunun nüfusa kaydı yapılmadı. Hastaneden çıkan bebeği bir daha ne gören ne de duyan oldu. Aile baskısı ile bebek öz anne ve babası tarafından  öldürülerek  bir yere gömüldü. Daha sonra evlenen Z.Ö. ile A.Ö. 3 çocuk sahibi oldu. 19 yıllık cinayeti saklayan çiftin oyununu ise gelen bir ihbar ortaya çıkardı.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adıyaman​ İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan 3 ay önceki ihbar sonrası polisler harekete geçti. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde polis ekipleri, öldürüldüğü iddia edilen bebeğin öz annesi Z.Ö., babası A.Ö. ile birlikte olaydan bilgileri olduğu düşünülen A.Ö., F.Ö., A.Ö., H.Ö., H.Ö. ve Y.Ö., olmak üzere toplam 8 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyette sorguya alınan kız çocuğunun babası ve annesi sessiz kalırken çiftin yakınlarının ise cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.  Polis ekipleri gömülen bebeğin cesedinin bulunması için çalışmalar sürüyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...