Tgrt Haber

Adıyaman’da 4 yaşındaki kız çocuğu evinin önünde oyun oynarken kaçırıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ocak 2023 06:54 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 10:17

Adıyaman’da evlerinin önündeki sokakta oynayan 4 yaşındaki kız çocuğu kaçırıldı. Polis ve jandarma ekipleri tarafından aranan kız çocuğun bulunması için bölgedeki tüm vatandaşlar seferber oldu. Yapılan arama çalışmalarında çocuğa ve kaçıran şahsa dair hiçbir iz rastlanmazken kaçırılma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Adıyaman’ın merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi’nde meydana gelen olayda Suriye uyruklu Ahmet Usu ve Lemia Şeyho çiftinin 2 çocuğundan birisi olan 4 yaşındaki Hele Usu evlerinin önündeki sokakta oyun oynarken kaçırıldı. Aile durumu polis ekiplerine bildirirken incelenen güvenlik kamerasında kaçırılma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

KENT MİNİK KIZI BULMAK İÇİN SEFERBER OLDU

30-35 yaş aralığındaki bir kişinin sokak içerisinde küçük çocuğun yanına yaklaşarak konuştuğu, bir süre çocuğu izledikten sonra ikna ederek, elinden tutup uzaklaştığı tespit edildi.  Kız çocuğunun sağ salim bulunması için teyakkuza geçen polis ekipleri, şahsın en son görüldüğü Adıyaman- Gölbaşı Kara Yolu Çakal Köprüsü mevkiinde incelemelerde bulundu. Ekipler aynı zamanda Adıyaman- Gölbaşı Kara Yolunu kullanan araçları da tek tek durdurarak aradı. Yapılan bütün çalışmalara rağmen kız çocuğunun da, şahsın da izine rastlanılamadı. Jandarma ve polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...