Tgrt Haber

Son dakika! Adıyaman’da 4.5 büyüklüğünde deprem  

09 Mart 2023 22:12 - Güncelleme : 10 Mart 2023 00:34
Son dakika! Adıyaman’da 4.5 büyüklüğünde deprem   

Son dakika haberi: Adıyaman'ın Sincik ilçesinde saat 21.55'te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada saat 21.55 sıralarında meydana gelen depremin büyüklüğünün 4,5 olarak ölçülürken yerin 9.6 km derinliğinde gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi.

Kahramanmaraş​ merkezli depremlerin en çok etkilediği iller arasında yer alan Adıyaman​,  bir kez daha sarsıldı. Saat 21.55'te meydana gelen depremin büyüklüğü 4.5 olarak ölçüldü. AFAD​, depremin yerin 9.6 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu.

Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, Adıyaman'da korku dolu bir akşam daha yaşandı. Sincikilçesinde gerçekleşen son deprem​, bölgedeki insanları bir kez daha tedirgin etti.

ADIYAMAN 4.5 İLE SALLANDI

Kahramanmaraş merkezli sarsıntılar, bölgede ciddi hasarlara neden oldu ve sarsıntıların devam etmesi, halkta endişe ve korkuya sevk ediyor. Adıyaman'da gerçekleşen son deprem, insanların yine deprem korkusunu yeniden hatırlatırken uzmanlar hasarlı binalara girilmemesi konusunda uyarıda bulundu. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Kahramanmaraş, Hatayi İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

SON DEPREMLER 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Çetin 9 Mart 2023 22:18

Acaba gene deprem olacak mı

Sonraki Haber Yükleniyor...