Tgrt Haber

Son dakika! Adıyaman'da şiddetli deprem

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 May 2023 23:27 - Güncelleme : 09 May 2023 00:14
Son dakika! Adıyaman'da şiddetli deprem

Son dakika haberi: AFAD'tan alınan bilgiye göre Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 8.64 km olarak ölçüldü. Deprem Diyarbakır başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

AFAD​, depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıklarken merkez üssü olarak da AdıyamanÇelikhan​ bilgisi geçildi. AFAD'a göre deprem​ yerin 8.64 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1655670686432501761

Kandilli Rasathanesi​ ise depremin büyüklüğünü 4.7, merkez üssünü Malatya Yeşilyurt olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi'ne göre deprem yerin 9 kilometre derinliğinde yaşandı.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...