Tgrt Haber

AFAD ilk verileri açıkladı: Akdeniz'de deprem!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 18:58 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 19:42
AFAD ilk verileri açıkladı: Akdeniz'de deprem!

Son dakika haberi... Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Ardından 3.2'lik yeni bir deprem kaydedildi. Deprem, kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı...

Akdeniz​ sallanmaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi​ ve Deprem​ Araştırma Enstitüsü Akdeniz'de Girit Adası​ açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 5 kilometre derinlikte meydana gelen deprem 18.47'de kaydedildi.

GİRİT SALLANMAYA DEVAM EDİYOR

Deprem Girit Adası'nda kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Depremle ilgili olumsuz bir bilgiye yer verilmedi.

AFAD ilk verileri açıkladı: Akdeniz'de deprem! - 1. Resim

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu. 

BİR DEPREM DAHA

Kandilli Girit'te bir deprem daha olduğunu açıkladı. 3.2 büyüklüğündeki depremin derinliği ise 22 kilometre olarak kaydedildi.

SON DEPREMLER...

AFAD​ ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...