Tgrt Haber

AFAD ve Vali Cevdet Atay ‘can kaybı’ iddialarını yalanladı! Düzce’deki depremde hayatını kaybeden yok

23 Kasım 2022 09:56 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 10:09

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9’luk deprem sonrası birçok vatandaş yaralandı. Bir vatandaşın hayatını depremden dolayı kaybettiği iddiasını ise gerek AFAD gerek ise Düzce Valisi Cevdet Atay yalanlandı.

Düzce’de 5.9 büyüklüğünde meydana gelen  deprem​  sonrası vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı. İstanbul​, Ankara​ başta olmak üzere birçok ilde hissedilen  deprem  sonrası vatandaşlar sokaklara döküldü. Bazı vatandaşlar camlardan atlayarak yaralanırken gerek Sağlık Bakanlığı gerek ise İçişleri Bakanlığı peş peşe açıklamalarda bulundu.  

DÜZCE VALİSİ TGRT HABER CANLI YAYININA KATILDI!

AFAD Gölyaka’da meydana gelen şiddetli deprem sonrası 100’den fazla artçı sarsıntının yaşandığını ifade etti.  Toplam 50 vatandaş deprem sonrası yaralanırken can kaybı ile ilgili iddialara gerek AFAD gerek ise Düzce Valisi Cevdet Atay yalanladı. Can kaybının deprem nedeniyle olmadığını söyleyen Düzce Valisi Cevdet Atay, TGRT Haber canlı yayında ‘Cem Küçük ile Günaydın Türkiye’ programına bağlandı.

Vali Atay şu ifadeleri kullandı;

Hepimize geçmiş olsun. Sayın bakanımız son verileri paylaştı. Hayatını kaybeden vatandaşımız deprem kaynaklı olmadığını ifade edeyim. Bir tane ağır yaralımız var. Diğer tedavisi tamamlanan vatandaşlarımız taburcu edildi. Herkese geçmiş olsun. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...