Tgrt Haber

AFAD'dan acil kodlu çağrı: Deprem bölgesinde sizlere ihtiyacımız var

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2023 22:20 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 23:36

AFAD, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından arama kurtarma, yardım faaliyetlerine katılmaları için İstanbul'daki gönüllülerine çağrıda bulundu. Birlik vurgusu yapılan mesajda Anadolu Yakası'nda Sabiha Gökçen, Avrupa Yakası'nda oturanların ise İstanbul Havalimanı'na gelmelerini bekledikleri kaydedildi.

Kahramanmaraş​'ta peş peşe meydana gelen depremlerin ardından bölgede arama kurtarma​ çalışmaları devam ediyor.

AFAD​, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından arama kurtarma, yardım faaliyetlerine katılmaları için İstanbul​'daki gönüllülerine çağrıda bulundu. Birik vurgusu yapılan mesajda Anadolu Yakası'nda Sabiha Gökçen, Avrupa Yakası'nda oturanların ise İstanbul Havalimanı'na gelmelerini bekledikleri kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yıkım meydana getirdiği illerde arama-kurtarma, yardım faaliyetlerine katılmaları için gönüllülerine çağrıda bulundu.

"SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR"

Gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Deprem bölgesinde sizlere ihtiyacımız var. Anadolu Yakası'ndaki AFAD Gönüllülerimizin Sabiha Gökçen Havalimanı'na; Avrupa Yakası'ndaki AFAD Gönüllerimizin İstanbul Havalimanı'na gelmelerini bekliyoruz."

AFAD'dan acil kodlu çağrı: Deprem bölgesinde sizlere ihtiyacımız var

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Samet 8 Şubat 2023 00:14

İzmir'den başvuru yaptım ama henüz sonuç gelmedi

Sevde 6 Şubat 2023 23:10

Başvurumun onaylanmasını bekliyorum henüz ne yapabilirim

Muhittin Karaali 6 Şubat 2023 22:39

Ben de gelirim

Mustafa 6 Şubat 2023 22:39

Bende ğönüllü olarak başvuru yaptım neden mesaj ğelmedi

Sonraki Haber Yükleniyor...