Tgrt Haber

Afrika değil Afyon! Kurtlar ve akbabalar avladıkları domuzu böyle yedi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2024 12:33 - Güncelleme : 15 Mart 2024 12:51

Afyonkarahisar'da kaydedilen görüntüler dikkat çekti. Kurtlar ve akbabaların avladıkları domuzu yedikleri anı fotokapan yakaladı.

Türkiye’nin en önemli tabiat parklarından birisi olan ve Afyonkarahisar’ın Sandıklı​ ilçesi sınırlarında Akdağ Tabiat Parkında kaydedilen görüntüler büyük ilgi gördü. 2 bin 500 rakımlı Akdağ Koca yaylanın değişik bölümlerine Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yerleştirilen fotokapanlara ilginç görüntüler yansıdı. Afrika değil Afyon! Kurtlar ve akbabalar avladıkları domuzu böyle yedi - 1. Resim

AVLADIKLARI DOMUZU SIRAYLA YEDİLER 

Kurtların ve akbabaların avladıkları domuz ile beslenme anları saniye saniye kaydedildi. Telef olan domuzları avlayarak beslenen kurtlar, kara ve kızıl akbabalar görüntülendi. Domuzlardan önce kurtların ardından kızıl ve kara akbabaların beslendiği görülüyor. Yayınlanan görüntüler özellikle sosyal medya da büyük ilgi gördü.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...