Tgrt Haber

Afyonkarahisar Valisi Kübra Yiğitbaşı’dan jandarmayı ziyaret etti!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2022 13:16 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 13:25

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Mehmetçikle öğle yemeği yiyen Yiğitbaşı daha sonra ise askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye’nin ilk başörtülü valisi Kübra Güran Yiğitbaşı görev yaptığı Afyonkarahisar’da çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Afyonkarahisar’a atanan Yiğitbaşı, yaptığı çalışmalar ile kısa sürede bölge halkının gönlünü kazandı. Vali​ Yiğitbaşı, Afyonkarahisar​ İl Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundu. Törenle karşılanan Vali Yiğitbaşı heyetle birlikte içeri geçti.

SEMPOZYUMU BAŞKANLIK YAPTI

Yiğitbaşı buradaİçişleri Bakanlığıtarafından düzenlenen "Güvenli Trafik, Güvenli Tarım" sempozyumuna, ilgili birimlerle birlikte video konferans yöntemi ile katıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyuma, Mülki Amirler, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Tarım ve Orman, Milli Eğitim Müdürü ve diğer sorumlu birimler katıldı.

MEHMETÇİK İLE ÖĞLE YEMEĞİ

Sempozyuma Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır ile beraber katılan Vali Yiğitbaşı, toplantı sonrasında Destek Bölük Komutanlığı’na geçerek Mehmetçik ile birlikte öğle yemeği yedi. Menüde sebze çorbası, pırasa, Ankara tava, meyve ve yoğurdun bulunduğu öğle yemeği, sofra duası ile başladı. Vali Yiğitbaşı programına, Üniversite Rektörleri, İl müdürleri ve birçok uzmanın katıldığı öğle yemeği sonrası Mehmetçik ile hatıra fotoğrafı çektirerek son verdi.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Yiğitbaşı’dan jandarmayı ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Kübra Yiğitbaşı’dan jandarmayı ziyaret etti!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...