Tgrt Haber

Afyonkarahisar'da 'torbacı' operasyonu! 6 gözaltı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Haziran 2022 17:28 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 09:19
Afyonkarahisar'da 'torbacı' operasyonu! 6 gözaltı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ve Çay ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucunun yanı sıra 2 ruhsatsız av tüfeği ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Afyonkarahisar​'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Emirdağ Çaykışla ve Çatallı köyleri ile Çay Yeşilyurt köyünde uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı. Köylerde uyuşturucu madde imal edildiği, kullanıldığı ve satıldığı yönünde istihbari bilgi elde eden ekipler, T.K., C.Ü., İ.D., S.D., A.K. ve D.K. isimli şüphelilere operasyon düzenledi.

Ev ve araçlarda yapılan aramalarda 3 kilo 358 gram esrar, 9 gram eroin, 459 kök kenevir, 26,50 gram kurutulmuş hint kenevirinin yanı sıra 2 ruhsatsız av tüfeği ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da 'torbacı' operasyonu! 6 gözaltı

Olaylarla ilgili 6 şüpheli gözaltına alınırken adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...