Tgrt Haber

Ağaç devrildi, Bakırköy'de sahil yolu kilitlendi!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
28 Kasım 2023 11:40 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 11:59
Ağaç devrildi, Bakırköy'de sahil yolu kilitlendi!

İstanbul'un en önemli ulaşım akslarından Sahil Yolu'nun Bakırköy mevkiinde rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç, trafiği felç etti. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul​'un Bakırköy ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle ağacın devrildiği sahil yolunda trafik yoğunluğu​ oluştu. Sahil yolunun Sirkeci yönünde kenarda bulunan ağaç, kentte etkili olan şiddetli rüzgar​ nedeniyle devrildi.

Ağacın iki şeridini kapattığı yolda trafik yoğunluğu oluşurken, bölgeye polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis, yoldaki trafik akışını kontrollü olarak tek şeritten sağladı. Belediye ekiplerinin ağacı kaldırmasının ardından yoldaki trafik akışı normale döndü.

AKOM UYARDI, FIRTINA​ SÜRECEK

Öte yandan İstanbul'da fırtına bir süre daha etkili olacak gibi gözüküyor. Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamaya göre, güneyin ılık ve nemli havasını bölgeye taşıyacak olan yeni bir sistem nedeniyle rüzgarın lodos (güney-batı) yönlerinden kuvvetlenerek kısa süreli hamlelerle kuvvetli fırtına şeklinde (60-90 kilometre/saat) eseceği, beraberinde sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

AKOM açıklamasında bugün 22.00 ila yarın sabah saat 10.00 arasında il genelinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlardan hazırlıklı ve tedbirli olmaları istendi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...