Tgrt Haber

Ağrı Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2023 23:35 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 23:51
Ağrı Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı! 

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan bu sabah kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. 

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan'dan üzücü haber geldi. Karadoğan, sabah saatlerinde kalp şikayetiyle Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda kalp rahatsızlığı teşhisi konulan Karadoğan, doktorların tavsiyesi üzerine gözlem altına alındı. 

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA 

Karadoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu, bir süre dinlenmesi gerektiği belirtildi. Karadoğan’ın yarın yapılacak son kontrollerden sonra hastanede veya evde tedavi sürecinin belirleneceği öğrenildi. 

SAVCI SAYAN’IN ARDINDAN GELMİŞTİ 

Ağrı Belediye Başkanı Savci Sayan’ın 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için görevinden ayrılmıştı. Ardından Belediye Meclisi'nde yapılan seçimde AK Parti Belediye Meclis üyesi Metin Karadoğan AK Parti Belediye Meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak Belediye Başkanı seçilmişti. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...