Tgrt Haber

Bakan Soylu duyurdu: Ağrı’da 2 terörist sarı torbada!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Kasım 2022 13:06 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 13:12
Bakan Soylu duyurdu: Ağrı’da 2 terörist sarı torbada!

Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Kahraman Mehmetçik ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-12’ operasyonda 2 teröristi daha etkisiz hale getirdi. 

Terör örgütüne gerek yurt içinde gerek yurt dışında ağır darbeler indiren kahraman Mehmetçikbir başarılı operasyona daha imza attı.  İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-12’ operasyonu çerçevesinde terör örgütü PKK/YPG​'ye bir darbe daha indirildi.  Ağrı İl Jandarma​ Komutanlığı ve Ağrı​ İl Emniyet Müdürlüğü koordineli olarak gerçekleştirdiği operasyona J-SİHA ve Hava Kuvvetleri destek verdi.

2 TERÖRİST SARI TORBADA!

JÖH, Jandarma Komando timleri ve Güvenlik Korucuları timlerinin katılımıyla icra edilen istihbarata dayalı nokta operasyonunda, 2 terörist 1 M-16, 1 Kaleşnikof Piyade Tüfeği birlikte etkisiz hale getirildi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1592451022831910912

Operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Durmak yok. Ağrı Dağı tertemiz olana kadar devam. Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu'nda, 2 terörist sarı torbada. Kahraman Jandarma'mıza tebrikler” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...